Detralex. Visszeres fájdalom és nehézláb-érzés ellen

Magyarország vezető visszérgyógyszere*

Hogyan hat a Detralex?

wave icon

A visszérgyógyszerek, mint például a Detralex, javítják lábvénák egészségét azáltal, hogy erősítik a vénákat, amelyek a visszérbetegség előrehaladtával folyamatosan gyengülnek és gátolják a további tágulásukat.

A Detralexnek kettős hatása van: csökkenti a vér pangását a vénákban, hiszen javítja a vénás keringést és a vénák tónusát, csökkenti a vénák tágulékonyságát, valamint erősíti a hajszálereket. Hatékonyan enyhíti a betegség tüneteit és a kellemetlen panaszokat.

Kezelje a fájdalmat a gyökerénél

wave icon

A Detralex egy természetes eredetű, hatékony és kényelmes tablettás kezelés, amely a lehető legjobb felszívódás érdekében speciális eljárással, mikronizációval készül. A jobb felszívódás azt eredményezi, hogy a Detralex hatóanyagából több juthat el a probléma gyökeréhez, így hatékonyan javítja a vénák tónusát, erősíti a hajszálereket és enyhíti a hátráltató, fájdalmas panaszokat.

A természet előkészítette, a tudomány elérhetővé tette

wave icon

A Detralex hatóanyaga egy mikronizált tisztított flavonoid frakció (MPFF), amely 90% diozmint és 10% heszperidinben kifejezett egyéb flavonoidokat tartalmaz. A Detralex flavonoidjait éretlen narancsokból vonják ki, amelyek gazdagok ezekben a természetesen előforduló növényi vegyületekben. A kivont elegy tisztítási, majd finomítási folyamaton megy keresztül, amelynek során a részecskéket nagy sebességgel ütköztetik egymással (mikronizálás), és apró, 2 μm-nél kisebb részecskékre redukálják őket. Ezek a kisebb részecskék jobb hatékonysággal szívódnak fel a szervezetben, így biztosítják a Detralex elismert hatékonyságát a visszérbetegség és az aranyérbetegség kezelésében.

*Forrás: IQVIA Pharmatrend 12/2022 országos adatok; időszak: 2022 teljes év; mérőszám: Eladási érték; Detralex

2024