Detralex. Az aranyértabletta akut helyzetekre

Hogyan hat a Detralex?

wave icon

Önnek is megfordult már a fejében, hogy bizonyos élethelyzetekben mennyivel egyszerűbb lenne a kínzó aranyeres panaszokat diszkréten, szájon át bevehető tablettával kezelni? Ráadásul úgy, hogy a panaszok csökkentésén túl a kialakulásukban érintett problémás ereket is erősíti, tonizálja?

A többféle flavonoid komplexét mikronizált, jól felszívódó formában tartalmazó Detralex jól érezhetően enyhíti az aranyeres panaszokat heveny aranyeres roham esetén. Erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállását

Gyors segítségre született

wave icon

A szájon át szedhető Detralex aranyértabletta a vénák falának erősítése révén csökkenti az aranyeres panaszokat, így akár önmagában, akár külsőleges szerekkel kombinálva is gyors, hatékony megoldást kínál.

Kényelmesen alkalmazható aranyér kezelési mód, munka, ügyintézés, társasági program vagy utazás közben is bárhol, bármikor diszkréten bevehető, és gyorsan érezhető a hatása.

A természet előkészítette, a tudomány elérhetővé tette

wave icon

A Detralex hatóanyaga egy mikronizált tisztított flavonoid frakció (MPFF), amely 90% diozmint és 10% heszperidinben kifejezett egyéb flavonoidokat tartalmaz. A Detralex flavonoidjait éretlen narancsokból vonják ki, amelyek gazdagok ezekben a természetesen előforduló növényi vegyületekben. A kivont elegy tisztítási, majd finomítási folyamaton megy keresztül, amelynek során a részecskéket nagy sebességgel ütköztetik egymással (mikronizálás), és apró, 2 μm-nél kisebb részecskékre redukálják őket. Ezek a kisebb részecskék jobb hatékonysággal szívódnak fel a szervezetben, így biztosítják a Detralex elismert hatékonyságát a visszérbetegség és az aranyérbetegség kezelésében.

2024